Når hjulene først ruller…

Fra en tidligere "optræden" i Radio Sydhavsøerne

Fra en tidligere “optræden” i Radio Sydhavsøerne

Som jeg har skrevet før, har jeg ikke beskæftiget mig meget med min forfattergerning siden januar. Mit liv har simpelthen været fyldt op af andre ting. Derfor er det også en underlig følelse, at mit forfatterskab ruller videre alligevel. Uden mig.
Når jeg siger uden mig, er det fordi jeg ikke har beskæftiget mig med at promovere min bøger. Jeg har ikke sendt nogle pressemeddelser.  Kun lavet ganske få opdateringer på min facebookside og desværre heller ikke skrevet en masse ord på mine kommende udgivelser.

Alligevel er jeg blevet kontaktet af adskillige journalister. Først var det en journalist, der var hyret til at skrive nogle gode historier om folk, der boede i Region Sjælland. Så var der en kampagne for Feminas læsere. En artikel til Hjemmet. Og jeg er selvfølgelig straks med på idéen, når de henvender sig. Så på med lidt lipgloss og afsted til fotografering!

Den seneste henvendelse kommer fra en radiojournalist, der arbejder med programmet P4 Sommer, der kommer til Nykøbing Falster hele næste uge. Landsdækkende radio. Godt jeg har været i Radio Sydhavsøerne nogle gange, ellers var det da lige til at få sceneskræk af.

Men det er åbenbart sådan, at når man først har sat hjulene i gang, så ruller de videre uanset om man trækker hesten eller ej. Det er da lidt vildt, synes jeg. God sommer 🙂

SaveSave