Tid til eftertænksomhed

20130411-220103.jpgGaverne er pakket op, julekonfekten spist og den sidste julemad er væk. Julen er overstået for denne gang og vi kan vende os mod et nyt år. Synes at det nye år i horisonten sender tankerne tilbage mod det der er gået.

Jeg ved ikke hvordan dit år har været, men rigtig mange har haft et turbulent år med mange udfordringer. Det kan jeg læse på facebook og i samtaler med andre, så jeg er ikke ene om at føle at 2013 har været et øretæveindbydende år.

Selv om der er enkelte oplevelser jeg gerne havde været foruden – hetzen i tabloidpressen, uvenskab i familien, dødsfald i omgangskredsen og sygdom – så er der heldigvis flere, jeg ikke ville have været foruden. Alle de gode snakke med læsere, bogforum, foredrag hvor jeg har lært og foredrag hvor jeg har lært fra mig, boglanceringer, nye venskaber og tossede idéer.

Og samlet set gør det 2013 til et ganske særligt år. Et år jeg ikke ville have været foruden, men som jeg samtidig er dybt taknemmelig for, at jeg ikke skal gennemleve endnu engang. Tak for 2013!

SaveSave