Krimidronning? Hvem? Mig?

KrimidronningSå fik man sig lige en fornem titel. Dronning, mindre kunne selvfølgelig ikke gøre det. Det er TV2øst, der har tildelt mig den fine titel i det portræt, de har lavet af mig. Jeg havde dem på besøg for et par uger siden og det blev der 6:18 minutter ud af, som blev sendt i TV2østs programfalde i går aftes. Du kan se klippet her. TV2øst_Krimidronning

Den lidt grænseoverskridende oplevelse har jeg allerede skrevet om her. Den torsdag, TV2øst-holdet kom på besøg, startede jeg med at skrive på en ny krimi. Jeg havde indtil søndag eftermiddag til at skrive den færdig.

Der skal skrives stærkt for at nå 63 sider på 3 dage..

Der skal skrives stærkt for at nå 63 sider på 3 dage..

Erhverv og Kultur bladet startede for en måned siden en forfatterstafet, hvor den tidl. formand for StORDstrømmen forfatterforening Thorvald Sørensen startede stafetten med en stribe haiku-digte. Han gav stafetten videre til mig. Og sammen med bladet skrev jeg ud på facebook for at få idéer til gerningssteder til den krimi, der skulle trykkes i bladet. Jeg fik mange gode forslag og valgte to ud, som jeg vævede sammen til en historie, som endte på 63 sider. I Erhverv og Kultur kan du læse starten og se, hvordan du får fat i resten af krimien – ganske gratis.

Erhverv og kultur

SaveSave